opmaak

 

Welkom bij het Pijnvrij Zwanger Programma: 

 

LEER PIJNVRIJ TE BEWEGEN EN GA KRACHTIG EN VOL VERTROUWEN JE BEVALLING IN!

 


Klik op de knop hieronder en start vandaag nog.

 

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken

 

Wil jij weer genieten van deze bijzondere tijd? Zonder pijn bewegen en je weer krachtig en blij voelen? En vol vertrouwen uitkijken naar je bevalling?

Gelukkig is dat mogelijk met de juiste aanpak! Want ook jouw bekken/ je lichaam heeft een reservemechanisme. Als jij dat slim gebruikt beweeg je weer zonder pijn en blijf je sterk en krachtig tijdens je zwangerschap.


Pijnvrije aanpak

Je leert hoe je slimmer kunt bewegen zonder pijn. Je leert gebruik te maken van "reserve-principes" om je bekken te ondersteunen, waardoor het bewegen gemakkelijker gaat en je geen pijn meer hebt. Pijn maakt namelijk dat er spanning ontstaat in je lichaam en deze spanning maakt dat je meer pijn hebt. Je leert dus om anders te bewegen zonder pijn. Ook leer je de signalen van je lichaam te herkennen en hoe je daar mee om kunt gaan.

 

Heel praktisch

Leer hoe je zonder pijn opstaat, staat, bukt, tilt, loopt, traploopt, maar ook bijv. hoe de beste pijnvrije slaaphouding is en hoe je zonder pijn omdraait in bed.

Als bonus krijg je een oefenserie die je dagelijks zonder pijn kunt doen om je belastbaarheid te verbeteren waardoor je sterker je bevalling in gaat en meer kunt doen zonder klachten. 

 

Direct resultaat

Je kunt alles meteen toepassen in je alledaagse bewegen. Doordat je leert hoe je slimmer beweegt zonder pijn, merk je al gauw dat je grip hebt op je klachten, waardoor het vertrouwen in jezelf en in je lichaam herstelt. Je voelt je weer geruster, meer energiek en je kunt weer echt genieten van je zwangerschap. 

 

 

Koop hieronder het Pijnvrij Zwanger Programma en start vandaag nog! 

 

Voor 127 Euro krijg je een jaar lang toegang tot de online-omgeving. 


HERSTEL HET VERTROUWEN IN JEZELF EN IN JE LICHAAM.

 

LEER PIJNVRIJ BEWEGEN EN GA KRACHTIG EN VOL VERTROUWEN JE BEVALLING IN!

 

 

tekst bewerken


JA DAT WIL IK!

tekst bewerken
50%
33,3%

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

 

tekst bewerken


50%
33,3%

Voor wie is het Pijnvrij Zwanger Programma?
Voor iedereen die bekkenklachten wil verhelpen, verminderen of voorkomen, dus ook voor of na een zwangerschap.

 

Mijn fysio zegt dat er niks aan te doen is

Gelukkig is dat niet waar, maar dit weten helaas niet alle fysio’s. Door slim gebruik te maken van de vorm- en krachtsluiting van het bekken krijg je grip op je klachten en kun je bewegen zonder pijn. Deze kennis zit helaas niet in de basisopleiding tot fysiotherapeut. Hiervoor moet de fysiotherapeut dus speciale opleidingen en cursussen gevolgd hebben. Ik heb deze opleidingen en cursussen gedaan en gecombineerd met de 25 jaar praktijkervaring. Mede door de duizenden vrouwen die ik mocht behandelen heb ik dit kunnen omzetten tot een effectieve aanpak en een compleet online-programma.

 

Maar ik heb bekkeninstabiliteit

Bekken-instabiliteit is een verouderde term. Tot zo’n 15 jaar geleden begrepen we de klachten niet en gaven we verkeerde adviezen, zoals rust nemen en geduldig je bevalling afwachten. Hierdoor werden je spieren slapper en je conditie slechter. Na de bevalling gaf dit extra grote problemen door pijn en spierzwakte, waardoor veel vrouwen langdurig in een rolstoel terecht kwamen. Er is veel onderzoek gedaan naar deze klachten en inmiddels begrijpen we de veranderingen in het bekken. Je gewrichten worden namelijk beweeglijker tijdens je zwangerschap en dit is een heel natuurlijk verschijnsel door toename van het hormoon relaxine. Het maakt bijvoorbeeld het groeien van je buik en een vaginale bevalling mogelijk. Ons lichaam heeft gelukkig een reserve-oplossing, zodat we het losser worden van de gewrichten kunnen oplossen. Door dit te gebruiken kun je toch bewegen zonder pijn. Dit leer je in het PZP.

 

Ik heb rugpijn en geen bekkenpijn

Ook dan in het PZP geschikt voor jou. Je rug en bekken werken namelijk continu samen en hebben dus een grote invloed op elkaar. In het PZP is daar uitgebreide aandacht voor, ook omdat bekkenklachten zich vaak als eerste uiten in het gebied van je rug.

 

Bewegen doet geen pijn maar stil zitten en staan wel

Bekkenklachten beginnen vaak bij “te lang” zitten, staan, liggen, lopen, etc. Er is dan onvoldoende compressie/druk in het bekkengewricht. In het PZP leer je hoe je dit verandert.

 

Wat voor oefeningen zitten in het programma?

Het PZP bevat basisoefeningen, dagelijkse bewegingen en een oefenserie om sterk te worden of te blijven. In de basisoefeningen leer je hoe je zonder pijn de controle terug krijgt over je spiersysteem. Daarna leer je hoe je dit kunt toepassen in je alledaagse bewegingen, zoals zitten, opstaan, staan, (trap-)lopen, omdraaien in bed, etc.  Zo worden al jouw bewegingen een pijnvrije mini-training die je sterker maakt en met meer vertrouwen laat bewegen. De oefenserie bestaat uit 4 oefeningen die je zelfs liggend in je bed kunt doen.  

 

Ik sport al 

Het PZP is zeker geen sportprogramma, maar je kunt er wel in leren hoe je bewegingen pijnvrij kunt uitvoeren en wat je kunt doen om pijnvrij te (blijven) sporten.

 

Ik hou niet van sporten

In het PZP zit een eenvoudige oefenserie die je kunt doen om sterk te worden/te blijven tijdens de zwangerschap. Je kunt de oefenserie liggend doen, zelfs nog voordat je je bed uit komt. Verder is het heel praktisch, zodat je slimmer beweegt tijdens je alledaagse bewegingen, waardoor je de spieren sterker maakt die jouw bekken steun geven.

 

 

tekst bewerken


50%
33,3%
© Zwanger Bekken - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform